Kohti on veel Rakvere teatris, Endlas ja Vanemuises toimuvatele etendustele, kus trupp astub üles suuremates saalides.

Uuemõisa mõis mahutab sadakond vaatajat ning algul arvestati isegi vähemaga.

“Olen pisut mures, sest saalil pole tõusu ja kui vaatajaid on liiga palju, siis nad ei pruugi enam toimuvat hästi näha,” tunnistas Allan Kress.

Lavastuse algusjärgus hinnati tema sõnul plaanitud etenduste arvu liialt suureks ja hoiatati et vaevalt kõigile mängukordadele vaatajaid jagub.

“Mõisas toimuvad oktoobri etendused on kõik täis, novembrisse on mõnikümmend kohta,” ütles Kress, kes ka ise selliseks publikuhuviks valmis polnud.

Kuna tegemist on kolmevaatuselise etendusega, mis koos kahe vaheajaga kestab kokku pea kolm tundi, on mõeldud juba etenduse algusaja nihutamisele varasemaks, et kaugemalt tulijaile pikka sõitu kergemaks teha.

Agatha Christie kriminaaldraamas “Kutse mõrvale” mängib miss Marple’it Leida Rammo ning teistes peaosades astuvad üle 30 aasta taas koos lavalaudadele Elle Kull ja Ago-Endrik Kerge.

Christie 1950. aastal ilmunud teose lavastuses mängivad lisaks Rammole, Kullile ja Kergele veel Haapsalu teatrite näitlejad ning lavastuse kunstnik on Vadim Fomitšev, kostüümikunstnikud Jana Volke ja Margit Saarsoo, muusikaline kujundaja Viive Ernesaks ja etendust saadab pianist Indrek Tamm.