"Inimesi oli rohkemgi, aga osa neist käis vahepeal südasuviselt soojas meres suplemas," ütles Meldorf. "Nii et kõiki korraga kokku lugeda oli üsna keeruline."

Hiiu Folgi peakorraldaja Astrid Böningi sõnul võib tulemusega rahul olla. "Eks alati võiks rahvast rohkem olla, aga meie eesmärk ei ole mõistagi teha rekordeid. Oluline on, et teadmine Hiiu Folgist ja selle eripärast on jõudnud inimeste teadvusse ning on tekkinud omamoodi püsipublik – kes korra käinud ja siinset erilist õhkkonda tajunud, tuleb jälle."

Hiiu Folgi üks eripära on kahtlemata alkoholivaba lähenemine, mis tähendab, et festivalialal alkoholi ei müüda ning kodus eelnevalt ülemäära vägijooki tarbinud külalised juhatatakse vaikselt välja. See on Hiiu Folgist teinud turvalise ja armastatud festivalipaiga lastega peredele, keda igal aastal koguneb Kassarisse üha enam. Samuti on Hiiu Folgil teistest festivalidest enam vanemaid inimesi, kes tulevad nautima rahulikku kultuurset õhkkonda.

Hiiu Folk püüab hoida erilist joont ka toitlustamise osas. Nii ei leia siit hamburgereid või friikartuleid. Tänavuse festivali toiduhitid olid kahtlemata metsseašašlõkk, pahlakilud ning Tea ja Merikese tehtud porgandipirukas ja piparmündi-nurmenukutee mustikatega.