Eesti suusatajatest ootab ta huviga Andrus Veerpalu ja Jaak Mae sõidutulemusi, et võrrelda enne olümpiat nende vormi teiste klassikaspetsidega ning eraldistardis pakub põnevust Kristina Šmigun-Vähi
sõit. "Julgen arvata, et meessprinteritel läheb Otepää MK-l oluliselt paremini, kui hooaja alguses," ennustab Olle.

Meeste arvestuses stardivad teiste seas nii kahekordne maailmameister ja olümpiavõitja Andrus Veerpalu, Jaak Mae, Kaspar Kokk, Aivar Rehemaa kui Priit Narusk.

Eesti suusatajaid panevad proovile näiteks äsja Val Di Fiemmes võimutsenud ja Tour de Ski võitnud tšehh Lukas Bauer ja kahel korral Otepää etapil poodiumile jõudnud Anders Aukland Norrast.

Naistest pakuvad Kristina Šmigun-Vähile konkurentsi äsja Val Di Fiemmes lõppenud Tour de Ski kaks paremat, poolatar Justyna Kowalczyk ja sloveenlanna Petra Majdic. Starti asuvad teiste seas ka põhjanaabrite soomlaste esindajatena eelmisel aastal Otepääl nii klassikasõidu kui sprindi
järel poodiumil seisnud Virpi Kuitunen ja Aino Kaisa Saarinen. Viimane neist hoiab ühtlasi ka MK üldarvestuses kolmandat kohta.

Laupäeval sõidetakse naiste 10km kui meeste 15km eraldistart klassikalises tehnikas, pühapäev on sprintide päralt. Publikule pakub lisaks suusatippude mõõduvõtmisele kaasaelamislusti ka reedest pühapäevani toimuv rahvusvaheline lumelauavõistlus "Otepää Big Air 2010".

Lisainfot võitluse ja programmi kohta leiab www.tehvandi.ee/mk

Karikavõistluse kohta on EMHI teinud ka eriprognoosi, mida näeb siit.