Investeering tasub end igal juhul ära, olgu kummikud nii kallid kui tahes. Kummikud on olulisemad kui plätud, eluliselt vajalikud. Kui kannad neid iga päev, on ka kallite säärikute ostmisel päeva kohta tekkiv kulu minimaalne.

2. Osta ka teine paar kummikuid.

Üks paar võiks alati varuks olla. Sa kannad neid tõenäoliselt iga päev ning võib-olla isegi surres. Kuid kindel on see, et lekkima hakkavad säärikud just siis, kui sa seda kõige vähem ootad ja põlvini mudas seisad.

3. Ilmateade ei ole pelgalt raadiost tulev taustateave.

Kui linnas vahetasid kiiresti klõpsutades kanaleid, siis maal on ilmateate kuulamine kohustuslik. See aitab sul plaane teha ja neid muuta. Ühtlasi võib ilmateade ka kõik plaanid untsu keerata.

4. Varu koju esmatarbekaupu.

Kauplust igas külas pole ning kui avastad, et oled midagi ostmata unustanud, pole võimalust kohe nurga peale poodi tormata. Seepärast on hea, kui omad kodus teatavat esmatarbekaupade varu.

5. Kodune apteek sisusta korralikult.

Õnnetused juhtuvad, kahjuks. Ning sa pead paljudes olukordades oskama ennast ja oma pereliikmeid ise aidata. Esmaabikursustel osalemine tuleb kasuks. Ka loomadele peaksid oskama esmast abi anda.

Haava sidumine

6. Naabritega tuleb hästi läbi saada.

Sa ei pruugi naabreid oma koduaknast küll näha, aga nad on olemas ning toetavad ja aitavad sind häda korral. Suhtle nendega ka siis, kui sul midagi rõõmsat jagada on.

7. Iga asi võtab kauem aega kui arvad.

Ükskõik, kas teed remonti või mõnda aiatööd, pead arvestama lisaajaga ettenägematute asjaolude tarbeks. Ära satu paanikasse, mõtle rahulikult ja tegutse. Sa jõuad sihile, aga plaanitust pisut hiljem.

Minu vaieldamatu lemmik aiatööriist on olnud läbi aegade vene ajast pärit nn sapöörilabidas. Ta on väike, kerge, terav ja saab ilusti vajadusel kokku panna ja kaas

8. Kõik ei pea olema täiuslik.

Maale elama kolides ei maksa puhtusenõudeid ja ilumeelt kõrvale heita, kui need asjad sinu jaoks olulised on. Aga võta vabalt ja ära selle pärast stressa. Luba endal vahel olla mudane, kanda veidraid sokke ja auguga kampsunit. Ignoreeri peeglit, tõsta pilk taevasse ja lihtsalt hinga ning anna endale aega.

Allikas: countryliving.co.uk