Õlilambi tahi põlemise osa on isoleeritud kuumakindla silikooniga, mistõttu ei lähe klaasi osa kuumaks ning ei kujuta endast ohtu.

Tegemist on loodussõbraliku tootega kuna alusedki on tehtud saekaatri jääkidest.

Lisaks sellele, et lamp annab valgust, saab sinna sisse panna ka aroome või hoopiski vedelikku, mis peletab sääski. Ja hinnaks vaid 4.50 eurot.

Firma esindajad Ivo Vals, Sigrid Salomon ning Riho Plato on toote eest juba mitmeid auhindu laatadel pälvinud. Nii on see tunnistatud parimaks kui ka enim müüdud tooteks mitmelgi üritusel.

Kirjeldatud firma on vaid üks paljudest, kes oli täna väljas Tallinnas Kristiine keskuses toimunud õpilasfirmade laadal. Kokku müüs oma tooteid 95 firmat ning 350 noort ettevõtjat.

Osalema olid tulnud ka külalised Rootsist, Norrast ja Moldovast. Silma torkas see, et väliskülalised olid pigem vahendusfirmad müües teiste toodetud asju. Kohalikud õpilased aga püüdsid teha midagi teistsugust ja ikka ise.

Silma jäi Rootsi õpilasfirma poolt pakutav maasikakott, mis kokku pandult oli väike maasikas, ent lahti võetult korralik poekott. Ise nad seda küll valmistanud ei olnud, vaid toodud on see Hiinast. Kott maksis 5 eurot.

Tallinna Teeninduskooli õpilased pakkusid Eesti sentidest tehtud ehteid. Müüjad ütlesid, et idee tekkis kodus sente vaadates. "Tahtsin neid säilitada, kuid mitte lihtsalt niisama. Esmalt sündis mõte teha võtmehoidjaid, seejärel juba kõrvarõngaid." Kõrvarõngaste hinnad jäid vahemikku 4-5 eurot.

Martna põhikooli õpilasfirma andis igale ostjale võimaluse kaunistada oma võtmehoidja või kaelakee ise neid põletades.

Väljas olid mitmed firmad isetehtud ehetega, hästi lõhnavate seepid, etnokottide, kellade, süüteroosidega jne.

Väga positiivsena mõjus õpilaste endi entusiasm ning mõnus suhtlemine ostjatega.