Matka korraldavad Kaitseliidu Järva Malev, Naiskodukaitse Järva Ringkond, Noorte Kotkaste Järva Malev, Kodutütarde Järva Ringkond, Järva-Jaani ja Kareda vallavalitsus ja Järvamaa Spordiliit. Matka läbiviimist toetab Eesti Kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupp

Järva Maleva poolt korraldatav transport stardib Peetrist kl 9, et sõita edasi Jalgsemale. Ligikaudu 20 km pikkune matkatee kulgeb Jalgsemalt admiral Pitka mälestuskivi juurest läbi Järva-Jaani Peetrisse.

Äraväsinute tarvis liigub matkaliste sabas väikebuss, kus saab jalgu puhata, samuti on korraldatud esmaabi. Poolel teel Peetrisse on kõigile matkalistele kosutuseks kuum tee ja pirukad ning finišis, Peetris, ootab matkalisi keha kinnituseks ja väsimuse peletamiseks soe supp.

Palume kõikidel osavõtjatel selga ja jalga panna ilmastikule sobivad riided ja jalanõud. Pole paha kui on võimalus kaasa võtta termos sooja joogiga ja veidi suupisteid.

Uuenduslikult on sisseviidud osalemistasu, mille suurus on 1 euro, mis tasutakse finišis registreerimisel. Kõik templiga varustatud matkakaardid osalevad loosimisel.

Matkaliste vahel, kes on osalenud matkadel kolm või enam korda, loositakse välja traditsiooniline Admiralimõõk.

Kõik uued osalejad saavad matkakaardi, millega on võimalik tulevastel admiralimatkadel templeid koguda ja loosimistel osaleda.

MATKA ORIENTEERUV AJAKAVA:

09:00 väljasõit Peetrist Jalgsemale
09:15-09:30 matkal osalejate kogunemine Jalgsemale
09:45-10:00 matka avakõned Jalgsemal
10:00 matka algus Jalgsemalt
11:30-11:50 peatus Järva-Jaanis
12:50-13:10 kuuma tee ja piruka peatus
15:30 matka lõpp, osalejate registreerimine, soe supp ja auhindade
loosimine.

Osalejad saavad end kirja panna 11. veebruarini Järva Maleva telefonil 717 9749 või e-posti teel: urmas.piigert@kaitseliit.ee