Maailma parim küla on Pebre küla Pelgulinnas! Südameks Flo Kasearu Majamuuseum halja õuega, tsunamiga
ühes servas ja põneva muuseumihoonega teises. Läbi nelja korruse tulvil fantaasiat, tootmist, loomist, elu ja armastust! 

Anne-Malle Hallik, muuseumi suhtes kõigest naabrimemm, aga vaimustet lapselapseeas kunstniku ettevõtlikkusest ja vaimukusest. Flo ei aimagi, et pakun Pebre küla parimaks tema "süül".





Rakvere Teater koostöös Maalehega otsib sel suvel parimaid külasid ja Eesti sisu

Millist Eestimaad näed sina ja mis teeb ühest heast külast parima? Alati võib öelda, et oma küla on parim, kuid mis paneb sind sinna jääma? Kas on seal suvilaid, Soome saunu, lagunenud talumaju, uhkeid garaaže ja piimapukke või hoopis värvikaid naabreid, harrastussportlasi, imelikke põllukultuure või hoopis jaanitulesid, sünnipäevi, poe taga joomisi, karskusseltsi ja tantsurühma olenguid?

Saada meile lugu, veste või mälestus oma maailma parimast külast ja võimalusel lisa ka pilt. Kõik lood avaldame Rakvere Teatri kodulehel ning parimad palad jõuavad Maalehe veergudele. Teatri ja Maalehe kodulehtedele ilmub parimate külade kaart, nii et võib-olla just sinu õuele saabuvad suvel pealinna turistid ehedat ilu kaema. Etendusele tulles saad aga kaardilt vaadata, kas sinu teele jääb mõni parim küla.

Oma maailma parima küla kirjeldus või veste saada e-aadressil parimkyla@rakvereteater.ee ja/või merike.pitk@maaleht.ee.