Selleks et näha TV 3 pärast võrgumuudatust, peab taastama vastuvõtuseadme (teleri või digiboksi) algseaded ja kanalid uuesti installeerima. Kui MUX6 signaal on olemas, leiab

TV 3 sealt kus ennegi. Kui signaali pole, tuleks vaadata lehelt www.tasutatv.ee/tv3leviala, millises suunas asub lähim TV 3 kanalit edastav MUX6 saatja ning antenn sellele suunata. Samuti tasub küsida nõu antennispetsialistilt – kas on tarvidust võimsama antenni järele või piisab näiteks sellest, kui olemasolev antenn kõrgemale tõsta.

Oma telerit võib katsetada kohe, sest juba juulikuu algusest on avatud MUX6 testkanal, mille abil on võimalik kontrollida, kas kanal on nähtav ka pärast tegelikku võrgumuudatust. Testkanali nägemiseks tuleb teha sama, mis pärast 12. augustit niikuinii teha tuleks: teleri või digiboksi algseaded taastada ja kanalid uuendada. Pärast seda tuleb liikuda puldiga programminimekirja lõppu, päris viimasele kanalile. Kui seal on näha TV 3 logoga testkanal, siis on kõik korras. Pärast 12. augustit on vaja lihtsalt veel üks kord programme uuendada, et TV 3 ka oma endisel asukohal teleris näha oleks.

Tasub teada, et täpsem info TV 3 võrgumuudatuse ja teiste vabaleviteemade kohta leiab alati teleri kuuendalt kanalilt – just seal on TasutaTV infokanal.