Leila ja Lembit saavad hoopis kiita, kui nad voodisse magama tulevad, vahel ka kaissu. Saavad kiita, et nad väga eeskujulikult liivakasti ja kratsipuud kasutavad.

Lembit, kes ei olegi enam kassipoja mõõtu, paneb oma hoiuperenaise iga kord pisarateni heldima, kui ta sülle võttes alati oma pea vastu õlga või põske surub. Leila kohta ütleb hoiuperenaine, et ta on kõige tragim pätiplika, kes tal kunagi hoiul on olnud.

Lembit ja Leila on terved ja tublid, 2015. aasta mais sündinud endised tänavalapsed. Lempsist tuleb kindlasti väga suurt kasvu sõberkass ja Leilast nutikas ja nõtke kassipiiga. Praegu on nad mõnusad läikivate kasukate ja vahetuvate hammastega uudishimulikud päntajalad.

Hoiukodu unistab, et nad leiaks ühise päriskodu, aga kõige tähtsam on, et tulevane kodu pakuks neile armastava ja turvalise elu pikkadeks aastateks.

Leila ja Lembitu huviline leiab rohkem infot hoiukodu blogist.

Kui need kaks kassikest sinus huvi ei ärata, võid leida kassi, kellele kodu pakkuda, ka Kelmiküla kassjaamast.


MTÜ Kelmiküla Kassijaam

Mittetulundusühing Kelmiküla Kassijaam on loodud 2013. aasta algul. Ühing on koduta kassidele vahepeatus päriskoju jõudmiseni. Ühingus tegutsevad loomasõbralikud vabatahtlikud, kellele tänavakasside olukord on olnud pikka aega südamelähedane, aga valus teema.

Vaata lisa kodulehelt www.kassijaam.eu või Facebookist või kirjuta kiri info@kassijaam.eu.

NB! Kõik jaamakassid, kes varem olnud tänavahulkurid, on nüüdseks harjunud tubase eluga ning neid antakse ka kodudesse ainult tubase elu peale.