“Eriti tublid on olnud naised,” lausus peatreener. “Näiteks valiti Faluni MMi afterparty’l võistluste kõige kaunimaks suusaneiuks just meie Pille Kelluke, kes oli selle nimel terve hooaja kõvasti vaeva näinud.

Eriline tänu kuulub endastmõistetavalt koondise juuksuritele ja jumestajatele, kelle käe alt tulles Pille lausa jumalikult särama lõi. Märkimata ei saa jätta sedagi, et veel kaks meie suusaneidu pääses esikümnesse.”

Uurime, mis on suusameestel naiskoondisele vastu panna.

“Meeste saavutustest rääkides ei teagi, kust alustada,” selgitas koondise peatreener uhkelt. “Kindlasti tuleb esile tõsta meie parima distantsimehe Heldur Karu tubli tulemus Falunis. Pole just palju neid meessuusatajaid, kes fraki sedavõrd soliidselt välja kannavad, nagu seda tegi Heldur Karu võistluste avapidustustel. Tema pilt avaldati paljudes spordiajakirjades. Ajakirjanikud tundsid huvi ka selle vastu, millised on tema tulevikuplaanid.

Meeste parimaks saavutuseks aga on kahtlemata sprinter Mihkel Männipuu tulemus suusatajate võistlusjärgsel jõukatsumisel. Mihkel osutus nende võistluste kõige mitmekülgsemaks sportlaseks ning sai vaieldamatuks publiku lemmikuks. Sel korral ei esinenud ta mitte ainult karaokes, vaid esitas rahvusvahelisele publikule ka mitu omaloomingulist laulu, saates end ise kitarril.”

Säärased saavutused saavad spordihuvilistele ainult rõõmu teha.
Soovime edu ja loodame vähemalt niisama häid tulemusi ka järgmisel hooajal.

SERGEI KRAANA
“Naeri” keha- ja kultuuriredaktor