Vaatajateni tuuakse kolm põlvkonda uhkeid talupidajaid Kotalaid. Või vähemalt see, mis nendest kolmest põlvkonnast nüüdseks alles on jäänud.

„Tegemist on maalähedase tükiga ja puudutab ka meie taluelu ja seda absurdset bürokraatiat, millega meilgi kokku puututakse,“ märgib Pajusi rahvamaja juhataja Janne Vaabla, kes on ühtlasi ka näidendi kunstnik.

Sirkku Peltola on üks enim mängitud Soome nüüdisaja näitekirjanikke ja oma tekstides kujutab ta sotsiaalseid probleeme ja elulisi olukordi tihti kergelt groteskses võtmes. Lavastaja Tarmo Kruus on peamiselt tegutsenud Tartu väike- ja harrastusteatrites ja tema lavastusi iseloomustab sotsiaalne tundlikkus ja inimloomuse üle arutlemine.

Näidend esietendub Aidu Kooli saalis 29. aprillil kl 19. Laval mängivad Gunnar Vasemägi, Ellen Kuslap, Lea Krass, Joosep Helve ja Anni Õnneleid.
Esietenduse järgselt astub Pajusi Teater selle tükiga üles Jõgeva- ja Tartumaa harrastusteatrite festivalil Tabiveres 6. ja 7. mail. Suurem rännuhooaeg selle näidendiga algab teatril sügisest.

Pajusi Teatril on käimas kuues hooaeg ja „Kunagi ei saa turul õiget hinda“ on neil juba üheteistkümnes näidend etendada.