"See oli toona kombeks, et vikatiga niitmisel võeti särk seljast. Seega ma tegin seda," rääkis Turner Newsbeat'ile. "Ma ei tea, miks BBC need fotod avaldas. See on natuke kummaline, sest tegu pole stripishow'ga."

BBC poolt aasta alguses avaldatud kanali telehooaja isutekitamisvideos võib teiste sarjade vahel vilksamisi näha ka Poldarki mornilt põrnitsemas ning Demelzat kaldal ootamas. Tähelepanelik vaataja võib märgata ka peategelaste rõõmsat kallistust.

Tänaseks on Aidan Turner kinnitanud televaatajate heameeleks ka seda, et septembris hakatakse filmima sarja kolmandat hooaega.

Poldark on briti draamasari, mida esmakordselt edastati BBC One vahendusel 8. märtsil 2015. Esimene hooaeg põhineb esimesel kahel raamatul Winston Grahami romaanisarjast "Poldark".

Sarja tegevus koondub XVIII sajandi viimastesse kümnetesse, kust Ameerika iseseisvussõjast koju Cornwalli naasev Ross Poldark leiab isa surnuna, tema kaevandused suletuna ja pruudi nõoga kihlatuna. Koos viletsast elust pääsenud tütarlapse Demelzaga hakkab Ross oma elu uuesti üles ehitama.