30. novembril kontrollisid Narva-1 piiripunkti ametnikud Eestisse sisenemisel Venemaa Föderatsiooni registreerimisnumbritega sõiduautot Mercedes, mida juhtis 1970. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mees jättis oma sõiduki sõidurajale, ronis üle sõiduradasid eraldava piirdeaia ja suundus jalgsi üle tee tax-free kioski juurde. Mehele määrati rahatrahv ja lubati sõidukiga Eestisse.

26. aprillil võttis 47-aastane mees Pärnus Suur-Jõe tänaval asuvast kauplusest ebaseadusliku omastamise eesmärgil kümme tahvlit šokolaadi ja möödus kassast kauba eest tasumata.

19. augustil sai politsei teate, et Pärnus Munga tänaval tungis 45-aastane mees sisse seal asuvasse baari ja varastas sealt täpselt tuvastamata koguse alkohoolseid jooke ja kassaaparaadist täpselt tuvastamata rahasumma.

26. oktoobril teatati, et Põlva vallas Kanassaare külas on sisse murtud eramusse, kust varastati pott meega.

Politseile laekus teade, et 25. oktoobril varastati Põltsamaal Tartu maanteel asuvast toidukauplusest kalatooteid, kohviube ja alkohoolseid jooke. Kahju on 226 eurot.

Politseile teatati, et 17. novembril varastas 39-aastane mees, kes on varem süstemaatiliselt toime pannud vargusi, Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuvast kauplusest mitu pakki kohvi. Kahju on ligi 27 eurot.

20. novembril alustati kriminaalmenetlus selles, et erinevatel aegadel oktoobrikuus on seni tuvastamata meesterahvas varastanud Raplas Tallinna maanteel asuvast kauplusest alkoholi. Vargusega tekitatud varaline kahju on ligi 80 eurot.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei pressiteadetest.