Teisel kohal aasta edetabelis on Valdur Mikita „Lingistiline mets“ ja kolmas menuk on Juhan Aru, Kristjan Korjuse ja Elin Saare „Matemaatika õhtuõpik“.

Ilukirjanduse ostetavuse esikümnes leiab peamiselt eestlaste kirjutatud raamatud ning näib, et ostjad harrastavad aktiivselt „tugitoolireise“. Ilukirjanduse enimostetud raamatuks kujunes Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaare „Meie aasta Siberis“ ning Petrone Prindi „Minu“-sarja reisiraamatuid mahtus edetabelisse koguni kolm: „Minu Istanbul“, „Minu California“ ja „Minu Narva“.

Reisiraamatute kõrval osteti kõige rohkem Indrek Hargla „Apteeker Melchiori ja Tallinna Kroonikat“ ning samuti oli ostjate hulgas hästi populaarne Andrus Kivirähki „Maailma otsas. Pildikesi heade inimeste elust“.

„Ilukirjanduse edetabelist leiab ka mõned rahvusvahelised menukid, näiteks tõusis kõrgele kohale lugu kilpnäärmevähki põdevast 16-aastasest Hazelist (John Green „Süü on tähtedel“) samuti teeb juba teist aastast müüginumbreid E.L Jamesi „Viiskümmend halli varjundit“,“ lisas Ilisson-Cruz.

Lastekirjanduse 2014. aasta edetabeli tipus on rahvusvahelised filmikangelased. Esikohal asub filmiraamat „Lumekuninganna ja igavene talv“, teisel kohal „Maša ja karu“ ning kolmandal kohal „My little Pony“. Esikümnesse mahuvad ka Lotte, Sipsik, Jänku-Juss, Laura ning kaks koolieale mõeldud Minecrafti käsiraamatut.

E-raamatute esimenukiks osutus samuti „Apteeker Melchior“, teisele kohale tuli „50 halli varjundit“.