Seekordse festivali iseloomustuseks ütleb Rajasaare, et Rabarock tagasi suuremana kui kunagi varem, lisandunud on terve lavajagu programmi, artistide arv on suurenenud kahekümnelt kolmekümnele.

Publikut võib suurendada asjaolu, et esinejate ring on seekord erakordselt kirev. Rajasaare sõnul on see koostatud igale eale ja erinevatele maitsetele mõeldes. Ta tunnistab, et raske on kedagi mainimata jätta, aga siiski tõstab ta esile kolm tänavuse ürituse kõrghetke: "Pendulum on suurim nimi, kes kunagi Rabarockil käinud. Neid tahtsid saada paljud väga suured Euroopa suvefestivalid ja selles, et Pendulum just Rabarockile tuleb, oli palju õnnelikku juhust. Pendulumi 1,5 tunnise kontserdi produktsioon on vaatamisväärsus omaette, lavasuurune ekraan, meeletu valguspark, tonnide kaupa tehnikat."

Korraldaja sõnul on ka legendaarse punk-ansambli Sex Pistolsi laulja John Lydoni (Johnny Rotten) ja tema Public Image Ltd visiit Eestisse märkimisväärne kultuurisündmus. Ühtlasi on ta suurim staar, kes eales Rabarockil esinenud. Esimest korda tuleb Rabarockile Rock-Hotel, kes esitab oma legendaarse 1983.aasta debüütplaadi menulugusid, mille hulka kuuluvad näiteks "Videvik", "Kikilips", "Aita mööda saata öö" ja "Aeg meid muutnud on".

Festivali autoparkla asub Järvakandi alevi Tallinna poolses otsas ja korraldaja hinnangul seal mahutavusega probleem ei ole, parkimist korraldab Järvakandi vald.

Külalisi ootab festivali telklaager, aga ka eelpüstitatud telkidega Rock Hostel. Autos ööbimine on turvakaalutlustel keelatud. Matkakarvanidele ja haagissuvilatele on eraldi parkla, samuti tsiklitele.

Tallinna poolt tulijatel tasub tähele panna, et enne Raplat on väike ajutine ümbersõit, nii et Järvakanti jõudmine võtab umbes 10 minutit kauem kui tavaliselt

Tallinnast, Raplast, Tartust väljuvad festivali eribussid, info http://www.rabarock.ee/festivali-info/transport/

See, et eelmine aasta jäi üritus vahele, oli Rajasaare sõnul suureks abiks. "Üks kahjum vähem kanda, tähtis oli ka puhkus põhitiimile, kes on seda festivali aastaid une arvelt teinud," selgitab peakorraldaja.