Tänavused teemamaakonnad olid Saaremaa ja Hiiumaa. Suur osa esinejatest kuuluski saarte kooridesse, ansamblitesse ja tantsurühmadesse, kuid programmis olid ka intervjuud. Publikul oli võimalus kuulata haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksood, riigikogu Eesti-Soome parlamendirühma aseesimeest Urve Tiidust, kirjanik Ülo Tuulikut ja teisi.

Soomlastest esinesid Tallinnas suursaadikuna töötanud ja hiljuti külma sõja kohta raamatu avaldanud Jaakko Blomberg ja kunagine Tartu Ülikooli üliõpilane, Soomes ülipopulaarne luuletaja Heli Laaksonen. Lastele esines Kärdla Nukuteater.

Laadal oma tooteid pakkunute sõnul läks eesti käsitöö ja toidu müük hästi, osal sai kaup otsa juba pühapäeva pealelõunal.

Laada turismialal oli oma turismitooteid ja teenuseid tutvustamas 10 turismiorganisatsiooni ja 24 turismiettevõtjat Eestist. Eraldi turismilaval tehti intervjuusid ning muusikalisi vahepalasid pakkusid Saaremaa ja Hiiumaa muusikud ja tantsijad.

Mardilaada eelõhtul peetud seminarid tõid kokku Hiiumaast ja Saaremaast huvitatud ettevõtjad ja turismikorraldajad. Kultuurihuvilistele toimus seminar kaasaegsest Eesti teatrist. Seminar ”Eestlasena Soomes” käsitles Soomes elavate eestlaste kultuurihuvisid. Eestlased moodustavad sellest aastsat alates Soome suurima sisserändajate rühma.

Eesti publikut oli ohtralt nii reedeõhtusel kirikukontserdil Temppeliaukio kirikus kui ka laupäevaõhtusel peol, kus Saaremaad esindas Ivo Linna ja Hiiumaad Iiukala Bänd.

Soome-Eesti kultuurisuhteid edendava Tuglase seltsi koostööpartnerid Mardilaada korraldamisel olid EASi turismiarenduskeskus, SA Saaremaa Turism, MTÜ Hiiumaa Turismiliit, TÜ Viljandi kultuuriakadeemia ning Eesti Suursaatkond.

Järgmisel aastal toimub mardilaat 24.–25.novembril ja peakülalised on Haapsalu ja Läänemaa.