Märts. 1. märtsil hakkad tegema kätekõverdusi, 31. märtsiks oled neid teinud vähemalt viiskümmend.

Aprill. Ostad jalgratta ja õpid sõitma. Peagi mõistad, et sellega on väga tüütu poes käia, eriti vihmase ilmaga. Edaspidi käid õlle järel autoga, sest nii saab joogi ka pühapäevaks valmis osta.

Mai. Kohtad tänaval vana sõpra, kellel on veelgi suurem õllekõht kui sinul. Tema nägemine tekitab sinus kaas- ja haletsustunde. Sina ostad õlled, tema ostab juustu, määrdemehel ei ole raha kaasas. Veedate toreda õhtu.

Juuni. Alustad aktiivselt jooksutreeninguid. Teisel juunil vigastad kõhulihaseid, pead jooksmisega natuke vahet.

Juuli. Kui viimasest jooksutreeningust on möödas kuu aega, hakkab südametunnistus piinama. Saad sellest tohutu tahtejõuga siiski üle.

August. Alustad uuesti aktiivselt jooksutreeninguid. Esimesed paarsada meetrit läbid justkui väle hirv, pulss on 220, vererõhu mõõtmiseks läheb tarvis Dow Jonesi indeksit. Lõpetad karjääri isikliku rekordiga.
September. Lähed sauna. Selleks ajaks, kui oled lahti riietunud ning šampoonipudeli ja nuustiku saunakotist üles leidnud, on õlu otsas. Paned ennast riidesse ja lähed koju tagasi.

Oktoober. Naine käsib juba teist korda selle aasta jooksul prügiämbri välja viia. Kutsud ta valju ja resoluutse häälega korrale. Selgub, et ta suudab ka ise prügi välja viia.

November. Määrdemees teatab, et lumi on maas. Pärast pikemat spordifilosoofilist arutelu leiate, et seda tuleb tähistada. Et määrdemehel ei ole jälle raha kaasas, annad talle lõuga.

Detsember. Lähed metsa jõulukuuse järele. Kuna sul pole saagi, üritad selle koos juurtega maast välja rebida. Kuusk ei anna järele. Kutsud määrdemehe appi. Kuusk jääb metsa, määrdemees põgeneb.

Jaanuar. Helistad Pulleritsule ja küsid, mitu punkti ta ise oma testi eest sai.