Juba mitu aastat on hella südamega kassitädi enda koju toonud ja koduõues vabapidamisel hoidnud väga palju kasse. Kui kassid tuppa saavad, peavad nad mahtuma kitsukesse kööki. Süüa saavad nad mida parajasti rahakott lubab, sageli on selleks lihtsalt puder.

Kui lähedal asuv maja põles, siis sinna jäi maha üks pikakarvaline kiisu, kelle järeltulijad on nüüd kassitädi juurde jõudnud. Tänu kassijaama sõbrale, kelle kaudu see lugu jaama jõudis, on kaks emast kassi steriliseeritud ja natuke on ka parasiiditõrjet tehtud, aga abi oleks vaja palju rohkem, kui üks või kaks inimest või üks väike MTÜ pakkuda suudab.

Kassitädi tunnistab, et ta ei saa sellise hulga loomadega hakkama, samuti ei ole õues käivatel kassidel elu kuigi turvaline ja mitmed neist on kaduma läinud või hukka saanud. Hoiupaika ei ole võimalik kohapuudusel sealt ühtki kiisut kahjuks võtta, vähemalt mitte nüüd ja kohe.

Kui oled seda meelt, et need kiisud vajavad abi, siis aidata saab ka väikese summaga MTÜ Kelmiküla Kassijaam kontole. Kassid vajavad pisut kvaliteetsemat toitu ja toetust nii ravi- kui steriliseerimis-kastreerimiskulude katmiseks. Muidugi mitte korraga, kiiresti ja kõigil, aga ka tasapisi aitamine on palju rohkem kui nende praegune nukravõitu olukord.

Võib-olla aga näeb mõni neist välja nagu kiisu, keda oled pikalt oma lemmikuks otsinud? Albumis on kõigist vähemalt üks pilt.

MTÜ Kelmiküla Kassijaama kontonumber on EE922200221056771719, selgituseks märgi "Sikupilli kassid"

26. märtsi seisuga on Sikupilli kasse toetatud kokku 125 euroga. Suur-suur tänu! Kõigepealt jõuab kiisudeni toiduabi.


MTÜ Kelmiküla Kassijaam

Mittetulundusühing Kelmiküla Kassijaam on loodud 2013. aasta algul. Ühing on koduta kassidele vahepeatus päriskoju jõudmiseni. Ühingus tegutsevad loomasõbralikud vabatahtlikud, kellele tänavakasside olukord on olnud pikka aega südamelähedane, aga valus teema.

Vaata lisa kodulehelt www.kassijaam.eu või Facebookist või kirjuta kiri info@kassijaam.eu.