- 7. juuli. Ajaleht Noorte Hääl teatas, et eelmisel sügisel alanud põllumeeste mälumängu meistrisarja Külakilb-87 võitis Saaremaa Kõljala sovhoosi esindus. Järgnesid Pärnu rajooni Suurejõe kolhoos ja Harju rajooni Ranna sovhoos.

- 10. juuli. NSV Liidu riiklik infoagentuur TASS tegi avalduse, milles teatas solvunud toonil, kuidas mõned USA administratsiooni liikmed väidavad, et USA Moskva saatkonna uues hoones olevat avastatud Nõukogude pealtkuulamisseadmeid.

USA president Ronald Reagan oli sellest rääkinud juba 7. aprillil Riigidepartemangus pressikonverentsil.

- 10. juuli. Ajalehes Edasi ilmus spordiarst Toomas Savi artikkel “Dopingust”, milles autor viitab andmetele, et 1983. a kergejõustiku MMil osalenud sportlastest kasutas 90% anaboolseid steroide.

- 11. juuli. Helsingis lõppenud jalgpalliturniiri Helsinki Cup võitis B-vanuseklassis ülekaalukalt Tallinna Lõvide jalgpallimeeskond. Kaheksa mängu võideti väravate vahega 45:1. Lõvide väravas seisis Mart Poom, turniiri sümboolsesse koondisse valiti 14 väravat löönud Toomas Krõm.

- 11. juuli. Zagrebis sündis maailma 5 000 000 000. inimene – jugoslaavlane Matej Gašpar.


MITMESUGUST

- Parukategija teatab, et asub nüüd uuel aadressil. Tartu mnt 73-10. Sissepääs Kappeli t.

- Lp daamid, kes te 1992. a kevadel olite ML kood 103 kaudu kirjavahetuses Harju talunikuga (kel lisaks on evitatud piimakari, biodünaamika, taimetoitlus, ökotalundus), ja kes seni pole perenaiseks saamise plaanidest loobunud, kirjutage Eesti Maa kood 302.

- Soodne elamisvõimalus Tallinnas üksikule, väikesele, vaesele, positiivse eluhoiakuga maaneiule. ML kood 30.

- Vanamemm, kes kirjutas Maalehe kood nr 25-le ja pakkus Tallinna lähedal müüa oma talu, palun kirjutage uuesti ja jätke oma aadress või telefon.

OST MÜÜK

- Osta uus künnihärg! Deutz-Fahr on tulnud Eestisse, et jääda. Agotron – see ei ole tavaline traktor, see on XXI sajandi üllatus XX sajandi lõpul. Kui on huvi, helista või tule kohale Pärnusse, Savi 36, AS Varteko. Näitame oma kaupu ka Jäneda talupäevadel ning messil “Maa ja Puu ‘96” 22.-24. augustini Pärnus, Savi 36. NB! Valik komplekteeritud traktoreid juuli lõpuni hinnasoodustusega kuni 30% otse tootjalt! Alati liisinguvõimalus.

- Tallinna loomaaed ostab liharaiumispakke.