Gunnar Aarma.

Kui kodu rajamisel või remontimisel, aga ka mööbli paigutamisel järgida teatud tingimusi, olete õnnelikum, puhkate magades välja, olete töötamisel tulemuslikum ja ka tervis on parem.
Loe edasi...

Gunnar Aarma.
Puitmööbli soetamisel võiks arvestada, et kõikidel puudel on inimese suhtes kas plussid või miinused. Sama kehtib ka puude oma aeda istutamisel.

GUNNAR AARMA
Kodu tähendab armastust. Kui pereliikmete vahel puudub üksteise-mõistmine, usaldus ja harmoonia, siis pole kodu olemas. Kodus peavad inimesed väga hästi läbi saama.

Gunnar Aarma. Arhiiv
Õnneliku elu aluseks on õige mõtlemine, toitumine, hingamine ja liikumine. Kusjuures mõtlemise osa on lausa 70% ning seetõttu käsitleme seda teemat pikemalt.

Gunnar Aarma.
Jumalad ja deemonid on tõesti olemas neile, kes seesugustesse jõududesse usuvad. Nad on võimelised nii aitama kui ka kahjustama inimesi, kes neid austavad või kardavad.

Gunnar Aarma. Arhiiv
Valitseb arvamine,
et see, millest mõeldakse, pole eriti oluline, määrav olevat see, mida tehakse. Kes on oma tõelist mina tundma õppinud, see teab, et väline kest pole kõige tähtsam.

Õunad
Negatiivsete mõtete küüsis olemine on võrreldav endale nüri noaga sõrme lõikamisega,
mida tehakse teadlikult ja pidevalt. Püüdkem oma mõttemaailmast koristada kõik negatiivne.

Gunnar Aarma
Toit mõjutab meie tervist rohkem,
kui enamik meist arvab. Puu- ja köögivili on organismile väga kasulik, nii et kõige kättesaadavamat – õunu – tuleks süüa iga päev.

Kes on läbi teinud ülemineku lihatoidult taimetoidule, võib varsti märgata muutust oma iseloomus. Kui toitume valesti, on keha ja meelte tundlikkuse areng piiratud.
Loe edasi...