Kuna kartus tõeliste kirjanike ees kirjutajat ikkagi päriselt vabaks ei lasknud, avaldas ta oma esikraamatu “Saatuslikud jõulud” Adena Sepa nime all. Nüüd on sama nime all ilmunud juba ka “Peljatud tunded” ja “Sädemed tuha all”. Kuna Nadeždat on eluaeg Naadiks kutsutud, kahetseb ta nüüd isegi, et Naadi Sepp autoriks ei saanud.

“Minu raamatutes on lihtsad lood elust enesest, millele lisan kindlasti armastuse teema. Lihtne lugemine, kohalik seep, mõni ütleb, et naistekad,” tutvustas kirjaneitsi, kes ennast veel kirjanikuks ei pea, oma loomingut.
Kalatööstuse teemalise raamatu “Peljatud tunded” väljaandmist toetas Hiiumaa kultuurkapitali ekspertgrupp. Kirjutaja ise elab Salmel ja sealses raamatukogus oli just see raamat kõige loetavam.

Eelmise nädala neljapäeval korraldas Salme raamatukogu juhataja Maie Alas raamatukogus lugejatele kohtumise kohaliku kirjanikuga. Seal ilmnes, et raamatukogus on järjekord Sepa raamatute laenutamisel.

Naadil on juba käsil järgmise raamatu kirjutamine. “See tuleb rannaelust ja naabrite omavahelisest läbisaamisest. Ikka siitkandist pärit teemad ja armastus on ka selles sees. Veel mälestused, mis minu oma sugulastega on merel juhtunud,” rääkis ta. Naadi rõõmustas ka selle üle, et autori hüvitusfondist saab ta raha ka raamatukogudest laenutatud raamatute arvu pealt.