Need on üksnes mõned sadadest tuhandetest projektidest, mida on toetatud ELi regionaalarengufondide vahenditega.

Kategooriate võitjad on järgmised:

Eco World Styria, arukas majanduskasv – võrgustik, mis suurendas keskkonnahoidlike ettevõtjate arvu Austrias Steiermarki piirkonnas, jätkab oma tööd ja tegevust, et tagada ligikaudu 180 ettevõtjast koosneva rühma muutumine ökoinnovatsiooni ülemaailmseks keskuseks. Alates projekti käivitamisest on keskkonnahoidliku tehnoloogiaga seoses loodud 5000 uut töökohta.

GRaBS, jätkusuutlik majanduskasv – 14 partnerit kaheksast ELi liikmesriigist aitavad piirkondlikel ametiasutustel kohandada olemasolevaid ja uusi linnaarengu suundi, et pidada vastu kliimamuutustest tingitud äärmuslikes ilmastikutingimustes.

Older people for Older people, kaasav majanduskasv – Gröönimaa, Põhja-Iirimaa, Rootsi, Soome ja Šotimaa piirkondlikud ametiasutused teevad koostööd eakatega, et teha kindlaks alternatiivsed viisid neile tugiteenuste pakkumiseks.

Kagu-Malmö, mahajäänud linnapiirkondade arendamine – projekt, mille raames loodi elanike, kinnisvaraomanike ja ettevõtjate partnerlused Kagu-Malmö neljas suure tööpuuduse määraga piirkonnas.

Podlaasia vojevoodkond, avalikkuse teavitamine – avati nii poola- kui ka ingliskeelne veebileht, kust võib leida üksikasjalikku teavet ELi investeeringute ja programmide raames abi saanute kohta.

Piirkonnad esitasid käesoleva aasta konkursile 107 projekti, mis on saanud toetusi Euroopa Regionaalarengu Fondist (ERF) või ühtekuuluvusfondist.