Renate Valme lavastust "PURE MIND" mängitakse 16. ja 17. detsembril, Ivar Põllu uuslavastust "Äralennuväli" 18. ja 19. detsembril ning Eesti Teatriliidu aastaauhindadega pärjatud "Vanemuise biitleid", mille lavastajaks samuti Ivar Põllu, 20. ja 21. detsembril. Kõigi etenduste algusaeg on 19.30.

„PURE MIND“ on Kompanii Nii teine lavastus ning ühtlasi Tartu Uue Teatri esimene füüsilise teatri lavastus. Renate Valme loomingulisele tegutsemismustrile iseloomulikult ei anna ta oma vaatajatele enne etendust kätte keerulisi filosoofilisi mõttelõngu või lavastust läbivaid peateemasid. Lavastaja sõnul ei vaja publik karke, mille najal end etendusse kanda – sõnapaar „PURE MIND“ oma mitmetähenduslikkuses on ainus vihje, mille valguses publik Kompanii Nii uut lavastust avastama kutsutakse. Lavastaja Renate Valme, laval Kompanii Nii.

„Äralennuväli“ on lavastus, mis räägib äraminejatest ehk väga suurest osast eestlastest, kes lähevad Eestist erinevatel põhjustel minema: kes läheb tööle, kes mehele, kes võtab naise, kes läheb seiklema; kellel on eetiliselt, esteetiliselt või poliitiliselt vastuvõetamatu see, mis siin toimub. Küsimus on selles, kas nad kunagi tagasi tulevad, palju meid siia alles jääb, mis siis saab ja kes siis kogu selle töö ära teeb? Kes me siis lõpuks oleme, kui me kõik elame kusagil mujal? Osades Kristel Leesmend, Katrin Pärn, Helgur Rosenthal, Ardo Ran Varres ja Evald Aavik. Lavastaja Ivar Põllu, autor Mart Aas, kunstnik Kristiina Põllu, videokunstnik Henry Griin.

"Vanemuise biitlid" on mänguline teatriuurimus, kus on olemas nii teatrist jutustava lavastuse tundemärgid (ümberriietumised, tagaajamised, partnerivahetused, ekstaas, esoteerika jm), kui ka teadusliku uurimuse tunnused (eri vaatenurgad, tsitaadid, meetodid, range ülesehitus jm). Küsimus oli selles, kuidas jääda teatrimasinavärgis ellu ning mitte kaotada oma elusamust. Ja see küsimus ei ole mitte kuhugi kadunud. Osades Maarja Mitt, Maarja Jakobson, Nero Urke ja Helgur Rosenthal. Lavastaja Ivar Põllu, kunstnik Kristiina Põllu. "Vanemuise biitlite" auhinnad: 2012. aasta Teatriliidu aastapreemiad pälvisid Ivar Põllu "Vanemuise biitlite" lavastajana ning Kristiina Põllu "Vanemuise biitlite" ja lavastuse "Naised valitsevad maailma" kunstnikuna. Lavastus oli nomineeritud ka kui parim aasta lavastus ja parim algupärane näidend.