Lõppenud aasta kõige loetum uudis Maaleht.ee-s oli Peeter Ernitsa šaakalilugu pealkirjaga “Läänemaal tabati enneolematu imeloom”, mida loeti üle 81 000 korra.

Mure koos praemunaga

Järgmine lugu, mis veebis elevust tekitas, oli Bianca Mikovitši meeleolukas kirjeldus sellest, kuidas kommunaalmaksed maksmata jätnud vanapaar tõsteti koos pooleldi söödud praemuna ja teiste asjadega korterist välja. Seda kommenteeriti üle 300 korra.

Loetavuselt kolmanda koha saavutas Peeter Ernitsa lugu ettevõtjast, kes maksab oma töötajatele 2000 eurot kuus, kuna häbi oleks maksta kehva palka. Sellise hea töötasu pärast tuldavat isegi Soomest tagasi.

Palju kõneainet tekitas Heli Raametsa lugu rasestumisvastase vahendi tarnimises tekkinud august ja selle võimalikest tagajärgedest pealkirjaga 9 kuu pärast võib Eestit oodata beebibuum”. Eks juulis-augustis ole tulemust näha...

Veel huvituti Bian­ca Mikovitši loo abil sellest, kuidas Monika Salu oma Vilsandil energiamajas jahmatavalt väikeste küttearvetega hakkama saab.

Teise äärmusse jääb aga Muhu proua, kes võib kuus toidule kulutada ainult 40 eurot.

Maalehe lugejad on praktilise meelega ning seega loetakse suure huviga juristi nõuandeid ning muid praktilisi nippe.

Popid on ka kõikvõimalikud retseptid ja käsitöövihjed. Kommentaariumis põhjustas näiteks korraliku vaidluse küsimus, kas halud peavad riidas olema koor üleval- või allpool.

Muidugi tahavad inimesed piiluda tulevikku. Selles aitab tähetark Igor Mang, kelle iga horoskoopi ja ennustust loetakse suure huviga.

Ka oodatakse iga kuu alguses Maalehe kalendripilti, mida arvutiekraanile laadida.

Maalehe veebi sõsarväljaandest Aialeht.ee otsitakse, kuidas hoolitseda toataimede eest, kuidas paremini aeda planeerida ning mida peab teadma lillekasvatusest ja köögiviljadest.

Iga kuu alguses oodatakse ka aedniku kalendrit tööde kirjeldusega ning meie spetsialistid vastavad Aialehe foorumis esitatud küsimustele.

Kõik paberlehe lood veebis

Maalehe veebis oli möödunud aasta muutusterohke. Saadi uus ja kasutajasõbralikum kujundus ning tellijad saavad juba neljapäeva varahommikul lugeda kõiki paberlehe lugusid ka veebist.

Ja mis kõige parem − kui ka paberleht peaks kaotsi minema, siis veebist võib huvitavamaid lugusid üha uuesti ja uuesti üle lugeda.

Kohtumiseni aadressil www.maaleht.ee ning ärge unustage Maalehte ka Facebookis oma sõbraks märkimast – saate põnevatest lugudest kohe esimeste seas teada.


Mullused parimad

Loetumad lood Maaleht.ee veebis

Maa- ja külaelulood

Uudislood, intervjuud ja ajaloolood

Nõuanded ja nipid

Loomalood

Aialeht.ee