Veeliks: Maailm püsib ju hea ja kurja võitlusel, see on reegel.

Aga energiate tekkimisega on nii, et vahel inimesed sünnivad biovampiiridena, vahel saavad selleks mõne trauma või üleelamise tagajärjel ja hakkavad teist inimest ründama, selle asemel, et ise terveks saada.

Biovampirism on linnastumise ajajärgul üha levinum, inimesed ei saa enam loodusest aru ega abi ja võtavad seda üksteiselt. Neid asju saab muuta ja osalt kontrolli alla võtta.

Öeldakse, et maailmas on hea ja kurja tasakaal 51:49 ning kui see kurja kasuks muutub, siis maailm hukkub.

Head energiat toodavad näiteks pühade ajal kirikutest tulevad palved, eriti vene õigeusu kirikust kerkivad lausa positiivsuse pilved, positiivsust tuleb ka meie luteri kirikust.

Halba energiat tuleb ka siis, kui inimeste surmad ei ole normaalsed.

Inimene peaks surema puhtalt ja normaalselt, nii et südameenergia lihtsalt kulub ära, kellel 70., kellel 80., kellel vanemana.

Vahel öeldakse aga ka palju nooremate kohta, et oh ta oligi vana ja kulunud, oligi aeg surra. Ma ise saan 81, sugugi ei tahaks enda kohta öelda, et ma nüüd nii hirmus vana olen...

Kõik ebanormaalsed surmad, autoavariid, mõrvad, vähki surnud – need vaimud tavaliselt jäävad maha. Olen puhastanud avariikohti, kus tean, et on midagi juhtunud või isegi sõitnud koos elukaaslasega välja, et vaimud ära saata.

Kui vaimul on must energia peal, siis ta võib hakata tekitama tõmmet, nii-et seal hakkabki juhtuma avariisid.

Lugeja: Pidevalt tulevad juurde kilod ja ükski arst ei oska öelda millest see tuleb.

Veeliks: Leningradi blokaadis ei lisandunud kellegi kilosid, suu on kindlasti üks mõõt. Aga kui inimesel on peal pahad sõnad või isegi nõidus, siis ta tõesti muudkui sööb.
Ometi on täiskasvanud inimesele vaja väga vähe toitu. Olen ise 14 korda nälginud, mitte küll seepärast, et ma paks olen, vaid et ennast puhastada. 

Kahenädalasi nälgimisi on mul seitse, üks ka 26 päeva, siis veel erineva pikkusega perioodi, kus olen ainult vett joonud. Juba neljandal või viiendal päeval tundsin, et süüa pole vaja. Nälgimine on siis üks võimalus, kuidas kilosid kaotada. Kui pärast seda ikka veel kange isu on, siis tuleks hakata vaatama, mis seal taga on.

Needustega on nii, et minu juures käis mees, keda oli näost-näkku neetud. Tahtis, et võta needus maha, kuid mina ei näinud needust - järelikult oli tema tugevam, kui see, kes needis ja teine inimene vahutas niisama, polnud võimeline needust peale panema.

Söömisega on veel nii, et üks võimalus on süüa valke ja süsivesikuid eraldi. Siin võiks ka nõu küsida nende käest, kes sellise asjaga rohkem kursis on.

Kaaluprobleemidega naisi ikka tuleb mu uksest sisse, tänagi pidin ühele ütlema, et kuulge, teil on laoseis suur, oleks aeg teha tühjendusmüüki, et pole vaja nii koguda...

Inimestel koguneb lihtsalt 15- 20 kilo, kuid see hakkab tasapisi elu lõhkuma ja siis tuleb aina juurde. Sellega tuleks tegeleda küll.

Lugeja: Mitmetele lugejatele näib, nagu keerutaksite oma pendlit ise ringi. Kui see nii on, siis miks seda teete?

Veeliks: Jah, kui asjast palju ei tea, siis võib see küll nii tunduda, et liigutan ise.
Mul oli kodukohas üks arst, kes tahtis ka oma mesilasi veesoonele tõsta, et need ka samapalju mett korjaks, kui minu veesoontel mesilased. Küsis, et kust sa tead, kus sul need veesooned on ja lasin tal traatidega endal mõõta, ta oli küll väga umbusklik, kuid nägi ka ise, et ka tema käes traadid liiguvad, kui veesooone kohal on.

Väike lühike pendel, mis mul on, see ongi kiirelt reageerimiseks, veesoonte jaoks kasutan pikemat. Väikese pendli jaoks mul on mõeldud küsimused, millele ta kiiresti reageerib.

Lugeja: Millesse te ise usute, milline on suhe kristliku kirikuga?

Veeliks: Olen ristitud, leeritatud, abielludes lasime end nõukogude ajal salaja laulatada. Abikaasa oli küll pedagoog, neid veel eriti kontrolliti, kui läksime salaja Viru-Jaagupist Rakverre pastor Variku juurde, sest see oli meie jaoks oluline. 

Kes päris kõike eitavad, need ka kaugele ei jõua. Nähtamatu maailm on olemas, mul on olnud ka juhuseid, kus alles inimeste surmas selgub lõplik tõde.

Minu juures käis üks inimene, kes ei saanud magada peale ema surma. Vaatasime ema hauda, nägin, et see kiirgab tugevat negatiivset energiat, panin selle kinni ja nädalapäevad oli kõik rahulik, siis hakkas jälle peale. Mitu korda panin seda hauda kinni, kuni nägin, et seda ema hauda avab keegi teine surnu. See inimene otsis üles kõik hauad, kuhu tema sugulasi oli maetud ja selgus, et tema ema vanaema õde, kes oli end üles poonud, tema haud kiirgas nii tugevalt. Kui see kinni sai, siis oli rahu majas. 

Paljud võivad sellistesse asjadesse mitte uskuda, kuid need on siiski olemas.
Meie väljateenitud energia või pattude järgi meid kuhugi arvatakse ja see võib mõjutada ka nähtavat ilma.

Lugeja: Igasugused inimesed võivad öelda, et neil on üleloomulikud võimed, kuidas eristada tõelist tegijat?

Veeliks: See on päris hea küsimus, kuna siin tõesti on probleem. Inimesed on mulle rääkinud käikudest ravitseja juurde, kes ei jäta inimest enam rahule, helistavad koju, ähvardavad, avaldavad survet.

Õige ravitseja ei suru ennast peale, tema juurde tullakse, ta otsitakse üles.
Kui tulin 11 aastat tagasi peake abikaasa surma Tallinnasse, siis mõtlesin algul, et mida ma siin küll teen, keegi ei tunne mind, kuid nüüd olen siin nii hädas, sest inimesed leiavad positiivse energia alati üles.

Aga alati võib nõu küsida, kui kahtlus on, sest ka musti tegijaid liigub ringi ja mitte vähe.

Lugeja: Kõik asjad, millega alustan, ei taha õnnestuda. Elu nagu seisaks. Milles võib probleem olla?

Veeliks: Kindlasti on seal probleem. Põhjuseid võib olla palju: sõnumised, needus, hea tee kinnipanek, ka surnute energiad võivad olla põhjuseks.

Tugev inimene tuleb ise sellest välja, vahel aitab ka see, kui vahetada voodikohta, leida teine elukoht. Võimalusi lahenduseks on, inimene peab ainult ise olema otsija.