Kolmapäeval (28.01) libiseb madalrõhulohk üle Eesti. Sajab lund ja lörtsi, sajuhulk on enamasti väike. Suureneb jäiteoht! Puhub lõuna- ja edelatuul 4-9, pärastlõunal tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 15, õhtul saartel 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..-7, päeval -3..+2°C.

Neljapäeval (29.01) jõuab Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle serv laieneb Läänemere äärde. Tihedam sadu meile veel ei jõua, siin-seal sajab vaid nõrka lund ja lörtsi. Püsib jäiteoht! Puhub tugev lõuna- ja kagutuul, puhanguid on 15, saartel kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -2..+1°C.

Reedel (30.01) jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale, kuid selle surve annab veidi järele ning lõuna- ja kagutuul on nõrgem. Vahete-vahel sajab lund, Lääne-Eestis ka lörtsi. Õhuvool pöördub lõunakaarde ja sealt saabuv õhumass on soojem. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval -2..+2°C.

Laupäeval (31.01) liigub Kesk-Euroopast põhja poole uus osatsüklon. Lisandub niiskust. Sajab tihedat lund ja lörtsi, pärastlõunal ka vihma. Puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, päeval 0..+2°C.

Pühapäeval (1.02) liigub osatsüklon mööda Balti riikide lääneserva Botnia lahele ja hääbub. Sajab enamasti lörtsi, mõnel pool sekka ka vihma. Lõunakaare tuul vaibub. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+2°C.