Kolmapäeval (1.04.) liigub Läänemere lõunavete kohalt uus madalrõhkkond Läti kohale ja toob niiskust lisaks. Öösel on sajuhooge hõredamalt, hommikul muutub sadu tihedamaks ja laieneb üle Eesti. Sajab nii lörtsi kui vihma. Tuul pöördub üle lõunakaare itta ja kirdesse, kiiruseks 3-9 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +2..+6°C.

Neljapäeval (2.04.) tuleb madalrõhkkond Eesti kohale. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Tuul puhub põhjakaarest, on Eesti idaservas nõrk, lääne pool 5-10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +2..+6°C.

Reedel (3.04.) madalrõhkkond nõrgeneb, kuid jääb Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Vahete-vahel sajab, sajuhood on enamasti lörtsina, aga kohati tuleb ka vihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+2, päeval +3..+6°C.

Laupäeval (4.04.) püsib Eesti nõrgeneva madalrõhkkonna mõjualas ja sajuhoogude tõenäosus on jätkuvalt suur. Puhub mõõdukas läänekaare, põhjarannikul põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval +2..+6°C.

Pühapäev (5.04.) tuleb madalrõhkkonna äärmisel servaalal muutliku pilvisuse ja kohatiste sajuhoogudega. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +2..+5°C.

Esmaspäeval (6.04.) võib madalrõhkkond lõuna poolt energiat lisaks saada ning uuesti aktiivsemaks muutuda. Kui aga antitsüklonaalne protsess ülekaalu saavutab, siis muutub ilm kuivemaks. Tõenäolisem tendents selgub järgnevate päevade prognoosväljade arvutustest.