Nende loodud Hydromx soojuskande vedelik teeb soojusülekande oluliselt tõhusamaks ja võimaldab säästa kuni 35 protsenti suletud ahelaga vee kütmis- ja jahutussüsteemides tarbitavast energiast, vähendades süsinikdioksiidi heitkogusid keskmiselt 29 protsenti.

Hydromxi teeb eriliseks firma arendatud Nano-Thermo tehnoloogia, mis võimaldab nanotehnoloogia abil vedeliku molekulide vahelised tühimikud täita. See tähendab, et temperatuur saab vedelikus kiiremini ja ühtlasemalt hajuda, parandades seeläbi materjali soojusjuhtivust.

Nanotehnoloogiat kasutavat soojuskande vedelikku on võimalik kasutada nii kodudes, avalikes hoonetes kui ka tööstuse ja paigaldamine on lihtne – asendada tuleb varem süsteemis olnud vedelik.

Suureks plussiks on ka suure temperatuurivahemik (-61°C kuni +118°C), milles on vedelik on kasutatav ilma, et oleks vajadust lisakemikaalide järele, nt antifriis. Suletud kütte ja jahutussüsteemides vähendab Hydromx seadmete tööaega pikendades nende eluiga ja vähendades remondikulusid.

Jaga
Kommentaarid