Kuna hindu ja tingimusi on muudetud paari nädala jooksul korduvalt ja on arvata, et muutusi tuleb veel, siis tasub võrdlusportaali külastada mõne aja tagant. Näiteks Eesti Energia kustutas pärast justiitsministeeriumi otsust lepingu katkestamistasu ja muutis ka hinnakirja.

Elektrihind.ee käivitaja Kert Valbeti sõnul tasub tarbijatel veel elektrihindade muutusi rahulikult jälgida, kuna viimasel ajal on näha olnud nii pakutavate hindade kallinemist kui odavnemist ning pärast uute elektrimüüjate turule lisandumist ja konkurentsi tihenemist on oodata veelgi hindade kõikumisi.

Elektrihindade võrdlusportaal elektrihind.ee aitab võrrelda kõikide turule tulevate elektripakettide hindu ja tingimusi. Täna on kuvatud detailne võrdlus nelja pakkuja avalikustatud hindadest ja tingimustest, jooksvalt lisandub uute elektrimüüjate info, viimati lisandusid Eesti Gaasi paketid.

Elektrimüüja vahetamise protsess kestab 21 päeva ja müüjavahetus toimub kalendrikuu vahetumisel. Et klient saaks hakata 1. jaanuarist 2013 uuelt müüjalt elektrit ostma, siis tuleb valik teha hiljemalt 10. detsembriks 2012.