FOTOD: Vaata, kuidas Talleggis kanalihatooteid valmistatakse
Selle käigus läbivad lihakehad mitmed punktid. Esiteks “pildistatakse” kõik lihakehad üles ja arvuti otsustab, missugune neist on piisavalt hea väljanägemisega, et minna terves tükis müüki. Ülejäänud teevad ringi liinil, kus masinad lõikavad ära koivad, tiivad ja rinnaku, sealt eraldatakse filee. Sisikond on juba varem ära võetud. Tiivad, koivad ja filee lähevad pakkimisse, marinaadi sisse maitsestuma, suitsuahju või tehakse neist muid tooteid.
Alles jäänud “karkassi” küljes on veel küllalt liha ja seetõttu lastakse need koos ebastandardse välimusega koibade ja tiibadega läbi lihakondipressi. Sealt tuleb välja lihamass, mis meenutab välimuselt ja konsistentsilt hakkliha. Pressi teisest otsast tuleb välja purustatud kondimass, kus on küljes veel mingil määral liha. See läheb Taleggist jaekaubandusse koeratoiduna või rebasekasvatustesse söödaks.
Tallegg on Eesti ainuke suur linnulihatootja, seal tapetakse 30 000 kuni 50 000 lindu päevas. Statistikaameti andmetel toodeti 2014. aastal Eestis 19 400 tonni linnuliha, kuid tarbiti 30 800 tonni ehk 23,4 kg inimese kohta.