„Kui aastakümneid tagasi Häädemeestel mineraalvett toodeti, ei olnud pääsukesemärki veel olemaski, seda enam on hea meel, et vanad head maitsed on hinnas ka kaasaegses Eestis,“ sõnas ettevõtte juht Alar Kullison.

Sel kevadel tootmise taastanud Häädemeeste tehases toodetakse kolme liiki joogivett: mineraalvett, lauavett ja looduslikku mineraalvett, valida saab 1 l või 0,5 l vahel. Häädemeeste mineraalvett ammutatakse Eesti sügavaimast, 610 m sügavusest, puurkaevust.

Looduslik Häädemeeste mineraalvesi on suure mineralisatsiooni sisaldusega (3,4 g/l). Mineraalvesi sisaldab magneesiumi 82 mg/l ning seda soovitatakse tarbida 0,5 kuni 1 liitrit päevas. Vees sisalduvad looduslikud mineraalid on toeks perifeerse närvisüsteemi, günekoloogiliste haiguste, reuma ja muude tõbede ravimisel. Mullideta loodusliku mineraalvee pH tase on 7,9. Häädemeeste mineraalvesi on tüübilt kloriidne kaltsiumi-naatriumiline mineralisatsiooniga 3,4-3,5 g/l. Vee karboniseerimiseks kasutatakse AGA toidugaase. Häädemeeste mineraalvett toodab Keisri Köök OÜ.

Põllumajandus-Kaubanduskoda on toidukvaliteedimärke välja andnud 1998. aastast alates. Pääsukesemärk „Tunnustatud Eesti Maitse“ antakse kvaliteetsetele, kodumaisest põhitoorainest Eestis valmistatud toodetele.