Tallinnas on võimalik igapäevaselt karuliha süüa ka venepärases restoranis Troika, kus valmistatakse sellest vägevast loomast pohla-kadaka kastmega traditsioonilist vene strooganovi.

Muide, juba iidsetest aegadest peale on usutud, et karu söömine annab sööjale karu rammu. Amps karuliha maitseb minu isikliku kogemuse kohaselt eriliselt ning seda on raske võrrelda ühegi teise seni söödud ulukilihaga – tasub kindlasti proovida!

„Kogu Olde Hansa menüü spetsialiteediks võib pidada ulukiliha. Karupraad on selles menüüs kindlasti kõige erilisem ja tõesti teatud külalised tulevad meile just karupraadi maitsma. Siiski Olde Hansa müügihittideks on pigem Bürgermeistri ulukifileed ning põdra sisefilee,“ tutvustab Olde Hansa tegevjuht Tene Link nende maja populaarsemaid roogi.

Kes ulukilihast suurt lugu ei pea, leiab menüüst kindlasti ka muud suupärast. Ainult tasub silmas pidada, et kogu toit on traditsiooniline ja ajastutruu – kartuleid ja karastusjooke selles restoranis ka parima tahtmise korral tellida ei õnnestu.