"Kasutame massaažikas orgaanilisi aduki ube, mis masseerivad lihaseid. Selleks, et oad idanema hakkaksid, on nad nähtavast duširuumi jäetud mitmeks päevaks. Mis omakorda näitab kui värskeid koostisaineid me kasutame," selgitas Lushi kaasasutaja ja tootearendaja Helen Ambrosen Buzzfeedile.

"Lushis me armastame värskendavat dušši ja tervislikku salatit, kuid nõustume, et parem on need kaks eraldi hoida," sedastas Lushi ametlikus komemntaaris firma esindaja Hilary Jones. "Iduvaba vannitoa tarbeks soovitame massaažikat kasutada kas enne või pärast dušši. Lisaks peab teie massaažikas niimoodi ka kauem vastu!"

Lushi kodulehel on toote tutvustuseks kirjutatud järgmist: "Natuke maagiat väsinud ja valutavatele lihastele. Ära satu paanikasse, kui sa seda massaažikat esimest korda kasutad - see tundub nahal väga soe, kuna kaneelilehed ning mõned ürdid soojendavad su lihaseid ja aitavad neil pingest vabaneda. Sobib ka aednikele ja kõigile, kes peavad end palju liigutama (või siis hoopis palju paigal istuma). Sel massaažikal on aduki ubade kiht, millega masseerides tunned justkui väiksed sõrmeotsakesed masseeriksid su nahka."