1. Bonduelle traditional marineeritud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: Äädikas tapab seenemaitse. Liiga hapu. Mahe, marinaad ja seene maitse on tasakaalus. Kergelt äädikane, kuid sellest hoolimata mahe. Äädikaga variantidest parim. Purgis oleks võinud mis iganes olla, terav äädikas.

2. Bonduelle party snack marineeritud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: Põhiliselt on tunda paprikat. Nagu kodus marineeritud seen, aga äädikat liiga palju. Magus ja vürtsikas. Vürtsikas, kompaktne, marinaad täiendab seene maitset. Liiga magus ja äädikane. Täitsa seen, nii maitselt kui ka välimuselt.

3. Gardner marineeritud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: Seenemaitse on täiesti kadunud. Küüslaugu järelmaitse on mõnus. Kõige parem maitse – huvitav marinaad täiendab seene maitset. Veel äädikasem kui nr 2. Tõmbab näo krimpsu. Soola vähevõitu. Maitselt meenutab hoopis kurki.

4. Rimi marineeritud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: hapu, maitset pole. Liiga äädikane. Liiga vänge marinaad, samas seene maitse on tuimavõitu. Soola liiga vähe.

5. Schroeder marineeritud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: Siin on juba mingit maitset tunda, sinepiseemned annavad mekki juurde. Õudne ja vastik. Liiga lahja maitse. Toreda kujuga ja dekoratiivsed. Kõige läilam. Mingi imelik, veidi läppunud kõrvalmaitse. Mõnus ja mahe maitse, kuigi vanaema tehtu mõõtu välja ei anna.

6. Prochamp viilutatud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: Maitseb nagu seen, hea viinaga võtta. Täitsa maitsetu, ei vürtsi- ega seenemaitset. Täiesti maitsetu – vesine. Ilma äädikata ja täiesti naturaalse maitsega. Soola võiks siiski veidi rohkem olla. Aga toidu valmistamiseks kõige sobivamad. Üldmuljelt ja maitselt parimad. Natuke liiga vesine ja kõrvalmaitsega

7. Peffer viilutatud šampinjonid

Šampinjoni test

Hinnangud: Sellel on vähemalt seenemaitse alles. Maitsetu värk. Lääge ja pehme. Maitsetu, ei ole tunda seene ega vedeliku maitset. Ilma äädikata ja täiesti naturaalse maitsega. Soola võiks siiski veidi rohkem olla. Aga toidu valmistamiseks kõige sobivamad. Üldmuljelt ja maitselt parimad. Korralik mahe amps.