Vajadus suurema tootmispinna järele oli juba tuntav, sest tellitavad kogused olid suhteliselt lühikese ajaga oluliselt suurenenud ja koduköök jäi ilmselgelt kitsaks.

Sobivate ruumide järele ringi vaadates jõudis Siret Elmi Raplast mõni kilomeeter väljas Viljandi maantee ääres asuva tootmishoone omanikuni, kes küll ei olnud mõelnud ruumide rentimisele, aga marmelaadikommide tootmisega tegelevast ettevõttest kuuldes oli lahkesti nõus 200-ruutmeetrise pinna üürile andma.

Alates eelmise aasta septembrist on ruumides tasapisi tehtud remonti ning 1. aprillil saadi kätte terviseameti tunnustus, mis andis uutes ruumides marmelaadi valmistamiseks rohelise tee.

Hetkel on Minna Sahvri marmelaadivalikus üle kahekümne marmelaadisordi, lisaks mitmed siirupid ja mõni moos. „Lai tootevalik on meie plussiks ning loomulikult see, et kasutame toorainena kodumaiseid marju, puuvilju ja aedvilju. Metsamarjad, mida marmelaadides kasutatakse, korjavad Minna Sahvri naised ise.