- Kui te kohtute õnnitletavaga nagunii, siis olge julge ja andke kaart ise üle, säästate margiraha ja kirjakandja jalavaevast.

- Kui tahate meeles pidada oma tutvusringkonna paljusid naisi, saatke neile e-kaart, säästate paberikulu ja transpordikilomeetreid.

- Kui tahate kinkida lilli, siis lõikelillede asemel oleks vahelduseks tore kinkida mõni ilus potilill, muutes õied sel moel kiiresti riknevast kaubast kestvuskaubaks.

- Kui tahate meeles pidada kontori kõiki naisi korraga, viige sinnagi mõni kena potilill.

- Naistele meeldivad kokkavad mehed. Bioneer soovitab valmistada naistepäeval üllatuseine mahetoiduainetest. Nii säästate tervist ja keskkonda.

- Rõõmustage naisi kodutööde tegemisega. Parandatud kapiuks või koristatud kodu võivad rohkem rõõmu valmistada kui lillekimp.

- Kui tahate soovida naistele õnne Facebookis, olge leidlik, mõeldes välja originaalsem fraas kui pelgalt „head naistepäeva“.

- Ärge muutke naistepäeva tarbimispühaks, nagu seda juba on jõulud ja sõbrapäev. Pole mõtet kinkida kasutuid nipsasjakesi. Olge parem ise sõbrana või hea töökaaslasena olemas.

- Naeratage ja olge mõistev! Naeratus ei maksa midagi! Naeratus ei saasta keskkonda, kuluta loodusressursse ega muutu prügiks.