1. Õigesti volditud mikrokiudlapiga saad võtta tolmu kogu oma kodust. Ka kõrgematelt pindadelt ja muudest peenematest kohtadest, mida iga päev võib-olla ei puhasta.
2. Õigesti volditud mikrokiudlapiga saab väheniiskelt (voldid lapi soolikaks kokku ja kastad 1/3 vette või puhastusaine lahusesse) puhastada kergelt määrdunud pindu, pühkida akendelt sõrmejälgi ja muud sellist mustust.
3. Mikrokiud lapp töötab suurepäraselt ka puhta veega. Kui seda ei nõua mustuse tüüp (WC, pesuruumid), siis ei ole mingit puhastusainet vajagi.
4. Valides sobiva suurusega mikrokiudlapi, paigaldades selle erinevatele mopialustele või põrandakuivatajale, saab sellega suurepäraselt õrandaid pesta (väheniiske kuivab hetkega ehk umbes 5 sekundit ja niiske pesuga on põrand veel niiske umbes 30 sekundit).
5. Selline koristusvahend on tõeliselt õkoloogiline, kuna ta tõesti kestab kaua, kui tema eest ilusti hoolt kanda.

Mida teha selleks, et see asendamatu abimees ka kestaks?

1. Mikrokiudu tuleb pesta kindlate reeglite järgi:

- Pesta temperatuuril 60-90 kraadi, ilmselgelt masinaga.
- Soovitavalt pikema pesuprogrammiga.
- Kasutada pesugeeli, mitte pesupulbrit, kuna pesupulber sisaldab pesu pehmendavat ainet, mis läheb mikrokiudlapi sügavasse sisemusse ja kätte teda sealt ei saa. Võib pesta ka ilma igasuguse aineta, ainult puhta veega.
- Kui pesta lappi koos puuvillaste riietega, siis tuleb kasutada pesukotti, kuna puuvill rikub mikrokiust lapi omadusi.

2. Lahtine mustus ja sodi tuleb enne eemaldada.

Mikrokiust lappe on saadaval igasugu erinavates mõõtudes ja värvides.

Kasutades erinevaid värve on lihtne luua süsteemi erinevate ruumide koristamiseks, näiteks et punasega koristan WC-d ja kollasega kööki.
Nii et igavad, alati hallid ja haisvad lapid on minevik. Tere tulemast ägedad, erivärvilised ja universaalsed mikrokiudlapid!

Kuidas mikrokiudlappi õigesti voltida, seda vaata Kai koristusblogist.