Hiiumaal on üheks selliseks kohaks, kus ökoloogiliselt puhtaid tervisetooteid osta saab Kärdlas asuv Urve aiapood. Poe omanik Urve Harjak rääkis, et kaheksa aastat tagasi valdkonnas alustades tõi ta kilekotiga pealinna ökopoodidest vähehaaval üht-teist. Aja möödudes hakkasid inimesed aina rohkem ja erinevaid ökotooteid küsima.

Urve aiapoe omanik Harjak rääkis, et kaheksa aastat tagasi valdkonnas alustades tõi ta kilekotiga pealinna ökopoodidest vähehaaval üht-teist.

Aja möödudes hakkasid inimesed aina rohkem ja erinevaid ökotooteid küsima. Toitumisnõustaja Liina Siniveer soovitas seda poodi külastada kõigil hiidlastel, kes tahaksid oma toitumises muutust ette võtta. Urve poest ostetakse enim kookosõli, kanepiõli, tatart, nõudepesuvahendit, šampoone, kreeme, soola, suhkrut ning pudrumaterjali.

Toitumisnõustaja Liina Siniveer rõõmustas, et Hiiumaal on võimalus osta tervise­tooteid Urve poest. “Terviseteadlike inimeste jaoks on see pood paljude kaupade hankimiseks ainuke koht Hiiumaal,” ütles ta.