„Viimastel aastatel on inimesed tuliselt arutlenud selle üle, milline üks vorst või viiner olema peab – on jõutud üksmeelele, et kindlasti 100% lihasisaldusega ja E-ainete vaba. Meil on rõõm teatada, et alates 2012. aastast on võimalik Rannarootsi kaubamärgi alt leida nüüd üks täpselt selline täiesti ehe sari – nimelt hakkasime tootma 100% lihasisaldusega vorste, mis on valmistatud ilma lõhna- ja maitsetugevdajateta ning ei sisalda selliseid põhilisi toiduallergeene nagu laktoos ja gluteen.”

„EHE tootesari peaks igati vastama kliendi soovile – ühe kilogrammi vorsti saamiseks kulub täpselt üks kilo sealiha,“ selgitas Olle Horm. „100% lihasisaldus saavutatakse peale kuumtöötlemist, kus osa niiskusest aurustub.“

Maag Lihatööstuse müügi- ning turundusdirektor Meelis Laande lisas, et tootesarjast leiab nii EHE-da keeduvorsti, mis on saadaval viilutatuna 150g pakendis, 500g jupi ning latina teenindusleti jaoks.

„Samuti on sarjas kahte sorti viinereid, nii traditsiooniline kui ka naturaalses kestas suitsuviiner – viinerid on pakendatud 330g pakenditesse. Ühtlasi pakume ka EHE-da mahedat ja traditsioonilise maitsega suitsusardelli 375g pakendis,“ sõnas Meelis Laande. „Usume, et tarbijad võtavad uue toote rõõmuga vastu ning naljaga pooleks – karta on, et ka konkurentidel ei jää me samm märkamata.“