Poelettidele jõudsid mahe viiner ja sardell

 (2)
sardellid
Foto on illustratiivne.Foto: Andres Putting

Järvamaal asuv Sir Loin OÜ on mahelihatoodete turul astunud järgmise sammu – valmis on saanud Mahe Viiner ja Sardell.

„Eestlased on ju teada tuntud viinerirahvas,” selgitas Maheklubi.ee-le Sir Loin OÜ tegevjuht Lauri Bobrovski, miks hakati viinereid ja sardelle tegema.

Mahedad viinerid ja sardellid valmistatakse ainult Eestimaisest mahelihast. "Tegutseme põhimõttel, et ei lisa oma toodetesse säilitus- ega muid E-aineid," sõnas Bobrovski.

Mahe Viiner ja Sardell on müüki jõudnud juba Tallinna ja Tartu poodidesse ning ka Pärnu Taluturule ja Biomarketisse.

Sir Loin OÜ alustas tegevust 2014. aastal, kui tõi turule mahelihasnäkkide sarja Vinnukas, kust võib täna leida viis erinevat maitset. 2015. aastal lisandus tootevalikusse koostöös Kehtna Lihatööstus OÜ-ga valmistatud Mahe Täissuitsuvorst. Ka viiner ja sardell valmivad koostöös Kehtna Lihatööstus OÜ-ga.

Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka ja nii 12 kuud järjest.
Telli Maaleht ja osale tellijapalga loosimises!
Vaata lähemalt >

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare