16.11.2011, 13:50
Rabi jagab Eesti toiduainetetootjatele koššerotoidualast teavet
Homme, 17. novembril toimuva toiduliidu tootearenduspäeva üks peaesinejatest on rabi Yisroel Hollander, kes selgitab Eesti toidutootjatele koššertoidu olemust ja selle valmistamise põhimõtteid.
FOTO:
„Koššertoidust oleme me kõik kuulnud, aga mida see täpselt endast kujutab, kuidas saada oma toodetele vastav sertifikaat ja kas sellest tootjale ka kasu võiks tõusta – nendele küsimustele loodame rabi ettekandest ammendavad vastused saada,“ kommenteeris toiduliidu juhataja Sirje Potisepp ja lisas: “Eksport on Eesti toidutööstuse kasvu võtmetegur ning koššertoidu turud USA-s, Euroopas, Lähis-Idas ja Iisraelis võiks ju samuti meie tähelepanu pälvida.“