Vaja läheb: 

  • naadipastat
  • õlikanepi seemnejahu 
  • või + hea õli 
  • kakao
  • seemned/pähklid
  • kookoshelbed
  • mandlijahu
  • mitmevilja jahusegu
  • tatrajahu
Segada kõik ained omavahel ja vormida saadud segust väikesed pallid,mida võib tatrajahus või kookoshelvestes veeretada. 
Naadikommid

Naadist võib keeta ka toitva supi. 


Naadisupp

  •  40 g kaerakruupe
  •  100 g naadilehti
  •  1 kuhjaga sl võid
  •  2 sl peenestatud tilli
  •  maitseks soola

Keetke kaerakruubid, lisage keeduleemele või ja seejärel tükeldatud naadilehed. Maitsestage ning keetke supp valmimiseni, lisage peenestatud till. Soovi korral võib suppi serveerida keedetud munaviilude ja hapukoorega, samuti võib valmis supile lisada tükeldatud viinereid või kergelt läbi praetud suitsuvorsti- või singiviile.