Võistleja sai valida ühest filmist ühe stseeni ja pakkuda välja, millist calvadose kokteili peaks osatäitjad kohe ekraanilt lahkudes nautima. Filmideks olid „Un homme et une femme" (Mees ja naine“), „Les Parapluies de Cherbourg" ("Cherbourg'i vihmavarjud“), “Coco before Chanel“, „The Intouchables“ („1+1“) ja „Frenchmen (Le coeur des hommes)“. Need viis filmi on toodetud Prantsusmaal ning on kõik viisil või teisel seotud mõne Normandia vapustava linnakesega.

Raimot inspireeris stseen filmist „1+1“, sümboliseerimaks kuldseid tundeid, mis liitsid filmi peategelast Philipi tema tulevase kallima Eleonorega. Kokteilis kasutas ta Saaremaal Maria Kaljuste poolt toodetud angervaksa siirupit.

Maria Kaljuste, keda kutsutakse ka Saaremaa Murueideks ütles, et pärast seda kui angervaksa siirup võitis Prantsusmaal rahvusvahelisel kokteilivõistlusel eriahinna, hakkas tema kaup Prantsusmaale liikuma. “Minu esimene eksport!” rõõmustas põnevaid maitseäädikaid ja siirupeid valmistav naine. Eestis on need omanäolised tooted saadaval Stockmannis, Tallinna ja Tartu Kaubamajas ning mitmetes talupoodides.

Raimo Hubergi kokteil, mis esindab tänavusel filmifestivalil Normandias üksiti ka Eestit:
2 cl Calvados
2 cl õunamahl
1 cl Bols Gold Strike
1 cl Idea Farmi Angervaksa Siirup
2,5 cl Bottle Green Pomegranate ja Elderflower