Täna jõudis letile Evelin Ilvese retsepti järgi valmistatud rukkileib
"Täna jôudis minu juuretisega ning retsepti järgi Saaremaal Karja Pagaris küpsetatud leib Toidumessile maitsmiseks," kirjutab Evelin Ilves oma Facebooki lehel.
"Oleme rôhunud tervislikkusele, maitsele, kodususele. Leib on 100% eestimaisest rukkijahust, kasulikke rasvhappeid annavad sinna lisatud kanepi-, lina-ja mooniseemned, maitset kujundavad meresool, rafineerimata roosuhkur ja koriander, tumedust lisab rukkilinnasejahu. Igale leivale on tehtud pai! Ja inimestele meeldis, nii tore!"
Lähipäevil jôuab Evelin Ilvese retsepti järgi valmistatud leib Prisma poelettidele, seejärel ka teistesse suurtesse poodidesse.
"Mul on hea meel, et meil ônnestus Karja pagaritega saavutada tööstuses koduleiva kvaliteet ja tööstuse kogused tagavad ka hea hinna. Pakend on kujundatud vanade leivarätikute vaimus, selle autor on Dan Mikkin Brand Manualist. Pakkimine on iseäranis mônus töö, nagu vanasti külapoes... Aitähh kôigile osalistele, jätkugu leiba rõõmu!"