210 grammi jahu

170 tassi suhkrut

¼ teelusikatäis soola

225 grammi toasooja võid

2 teelusikatäit vaniljeekstrakti

2 dessertlusikatäit toorjuustu

värvilist glasuuri kaunistamiseks

Tee nii:

Kuumuta ahi 180 kraadini. Suures kausis sega jahu, suhkur, sool ja sega puulusikaga segamini.
Lisa toasoe või ja jätka segamist, kuni segu näeb purune ja niiske. Lisa toorjuust ja vanilje.
Võta tainas kausist ja sõtku laual palliks. Mässi pall toidukilesse ja pane pooleks tunniks külmikusse.

Rulli tainas õhukeseks. Kasutades päris näpuvurri šabloonina, lõika välja tiivikud. Seejärel lõika välja ringid vurri keskkoha jaoks )võid kasutada veepudeli korki) ja joogikõrt kasutades ka spiinerile vajalikud tüüblid. Sama kõrrega tee tiivikutesse keskele augud.

Pane kõik vurri osad küpsetusplaadile ja küpseta ahjus umbes 15 minutit, kuni küpsised näevad välja kuldpruunid.

Lase küpsetistel jahtuda ja kaunista oma maitse kohaselt.

Kasuta glasuuri ka liimina, et kinnitada tüübel ühe ümmarguse ketta tagaküljele, lükka tüübel läbi vurri augu ja kinnita teine ketas. Luba glasuuril täielikutl kuivada, enen kui vurritama hakkad.

Head isu!