Õli hinnaindeks oli mais keskmiselt 199,0 punkti, jäädes aprilli tasemele. Rekordiliselt suured palmiõli varud maailmas viisid senini kõrgel püsinud hinna langusesse. Suured sojaõli eksporditavad kogused Argentiinas ning prognoositav suur saak USA-s hoidsid ka mais sojaõli hinna languses.

Piima hinnaindeks oli mais keskmiselt 249,8 punkti, langedes aprillikuiselt erakordselt kõrgelt tasemelt kuuga 9 punkti (3,5%). Indeksi moodustavatest toodetest enim langes lõssipulbri hind (–12,2%), järgnesid või (–6,8%) ja täispiimapulber (–6,2%). Samal ajal juustu hind veidi tõusis. Ilmastik mõjutab jätkuvalt piima tootmist olulistes eksportivates riikides, mistõttu ka piimatoodete tarned on endiselt piiratud.

Liha hinnaindeks oli mais keskmiselt 179,3 punkti, jäädes pea aprilli tasemele. Alates 2012. aasta oktoobrist on liha hinnaindeks kõikunud 177–179 punkti vahel. Lihaliikide hinnad käitusid mais erinevalt: linnuliha hind jätkas tõusu ning jõudis kõigi aegade kõrgemaile tasemele. Tõusis ka lambaliha hind, ent teiste lihaliikide hinnad oluliselt ei muutunud.

Suhkru hinnaindeks oli mais keskmiselt 250,1 punkti, olles 2,6 punkti (1%) madalam kui aprillis. Hinnalanguse taga on soodsad tingimused saagi koristamisel Brasiilias. Suhkru hinna langus viitab suurematele pakkumisele lähikuudel ning nõrgenenud impordinõudlusele.