„Mul on hea meel, et toidu tootmise, töötlemise ja tarbimise keskkonnamõju paistab paljudele osapooltele olulise teemana ning lootust on, et ühiskonnas laiemat kõlapinda leides suudetakse seda mõju ka vähendada," lisas arutelu modereerinud Eestimaa Looduse Fondi juhatuse esimees Silvia Lotman.

Ümarlaual, mille eesmärk oli käsitleda toidu keskkonnamõju kogu olelusringis ehk tootmisahelas ning viia kokku võimalikke koostööpartnereid, osalesid esindajad põllumajandusministeeriumist, keskkonnaministeeriumist, Eesti Maaülikoolist, Tallinna Tehnikaülikooli Tartu Kolledžist, Tartu Ülikoolist, Teaduskeskusest AHHAA, Põllumajanduskeskkonna seire büroost, Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumist, Säästva Eesti Instituudist, Eesti Toiduainetööstuse Liidust, Eestimaa Looduse Fondist ja portaalist Things.info.