Kohalik tomat oli müügil kolmelt tootjalt. Sagro tomat maksis 2 kuni 2.50 eurot/kg, Intsu talu tomat 2.50 eurot ja Võiste aiandi tomat 2. 99 kuni 3 eurot.

Eesti lühikese kurgi kilohind oli 1.60 kuni 2.40 eurot, enamikul 1.99. Kodumaine värske kartul oli müügil hinnaga 3 eurot/kg (sordid ‘Arielle’ ja ‘Gloria’). Punast peeti müüdi tüki kaupa ja ühe peedi hinnaks oli euro.

Värske kohaliku peakapsa hind oli müüjatel enamjaolt 1 euro/kg. Lisaks oli Mustamäe turul müügil kodumaine lillkapsas kilohinnaga 2–3 eurot, nuikapsas 3 eurot/kg, spargelkapsas 3 eurot/kg, kirsstomat 4 eurot/kg ja hernes 6 eurot/kg.

Eesti värske porgand oli müügil Tallinnas Nõmme turul hinnaga 2 eurot kimp, Pärnu turul 6 eurot kilo ja Tartu turul 4 eurot kilo.

Kodumaine roheline hernes maksis Pärnus 4 eurot/kg, Tartus 4.50–5 eurot, Nõmmel 6 eurot, Haapsalus 5 eurot ja Jaama turul 6 eurot/kg.

Pärnu ja Tartu turule oli müügile jõudnud kohalik aed­uba kilohinnaga vastavalt 6 ja 10 eurot.

Lillakapsas maksis Tartus 3–3.50 eurot/kg, Pärnus 1.80–2 eurot/kg, Haapsalus 1.70 eurot/kg, Nõmmel 2.50 eurot/kg, Keskturul 2–3 eurot/kg ja Viljandis 2.20 eurot/kg.

Metsmaasikaid müüdi Viljandi turul kilohinnaga 10 eurot, Nõmme turul 23 eurot, Keskturul 30 eurot, Tartu turul 10–20 eurot.

Lisaks metsmaasikatele olid müügil ka esimesed kukeseened, mida müüdi Tartu ja Nõmme turul kilohinnaga 20 eurot.