Laande selgitas, et taimse materjali kinnistab vorstide külge soolvesi. Taimne segu on tehtud vetikastest, soolveeks kasutatakse kaltsiumi- ja magneesiumisisaldusega soola.

Tegemist on ainulaadse tehnoloogiaga, mida ei ole veel mujal Balti- ega Põhjamaades kasutusele võetud. Sellise tehnoloogiaga töödeldud vorstidel on ümber imeõhuke kest, mis vorsti maitseomadusi ei muuda, vaid isegi täiendab maitsete buketti.

Esimesed vetikatel baseeruva kestaga lahti lõigatud toorvorstid on liharikkad kolme sibula vorstikesed. „Need on meie suvehooaja uudistooted,” ütles Meelis Laande.

Samas toodetakse jätkuvalt ka lambasooles toorvorste, kuna need on rahva seas populaarsed.

Viimase aastaga on Maks&Mooritsa kaubamärk juurde võitnud nii turuosa kui tarbijaid.

Eesti Toiduainetööstuse Liidu korraldatud tööstuslikult toodetud toodete konkursil "Eesti Parim Toiduaine" pälvisid tänavu parima lihatoote tiitli Maks&Mooritsa ratatouille´ täidisega lihapihvid.

Atria Grupi turuosa on 14% lihatööstuste turust, Rakvere tööstuse kõrval ollakse teisel kohal. Samas on Atria paari viimase aastaga turuosa tunduvalt kasvatanud. Grillvorstide käive kasvas mullu 5%, toorvorstide käive 14%.

Atria Eesti on suuruselt teine seakasvataja Eestis, neile kuulub kokku neli seafarmi: Viljandimaal, Tartumaal, Jõgevamaal ja Põlvamaal Savernas.