Teopesa laiem eesmärk on muuta kvaliteetne, kaunis ja autentne eesti käsitöö inimestele kättesaadavamaks ning ergutada käsitööettevõtlust.

Teopesa e-poest võib leida nii traditsioonilist kui innovaatilist käsitööd, osta saab nii kangastelgedel kootud rahvariideseeliku riiet kui haruldasest mustast tammest ehteid, erksavärvilist ja kujudega keraamikat, värvikirevaid rahvuslikel ainetel kootud mütse, käsitööna valminud JOIK küünlaid ja seepe ning palju muud.

Käsitöömeistrite loomingu valikul on lähtutud omanäolisusest, esteetilisest kaunist välimusest ja iidsetest käsitöötraditsioonidest. Valida saab nii kodusisustusdetaile, ehteid, aksessuaare kui kehakatteid.

Teopesa keskkonnaga teevad koostööd Puupank, Eddi Potitehas, disainerid Monika Järg ja Liina Viira, keraamikud Leena Kuutma ja Anu Roosma, Kango Tekstiil, Etnotuba, Vildiveski — kokku ligi 20 tippkäsitöömeistrit üle 100 tootega. Valik täieneb pidevalt.

Lisaks e-poele pakub Teopesa võimalust tellija ja tegija omavahel kokku viia, korraldab käsitöö taaskasutust ja koondab käsitööalaseid uudiseid.

Keskkonna looja on Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu endine tegevjuht Kristel Kalda.

Lähemalt vaata siit: Teopesa.ee